Saturday, January 26, 2013

Pretekarsky tyzden


Dnes len kratko...

Tento tyzden je fakt divny. Zajtra bezim polmaraton, tak som si naplanoval typicky program na posledny tyzden. V utorok nejaky lahky beh, v stredu 10km s 5km rychlou vlozkou a vo stvrtok zase vyklus. V sobotu sa tiez pojdem este na kratko vyvetrat, ale inak nic….Je sobota rano a mam nabehanych iba 33km. Normalne mam z toho zly pocit, najradsej by som vybehol niekam na 2-3h von. Literatura radi, ze v zavere pripravy treba behat mensie objemy, ale o to intenzivnejsie…no neviem, nejak velmi hrotit sa mi to nechcelo. Akurat tu 5ku som dal v tempe 4:30, rychlejsie som nechcel. Celkovo mi to pride troche kontraproduktivne, behat rychlo posledny tyzden. Tak som radsej vacsinu vyklusal pohodovym tempom.

Toto nebehanie ma vsak aj svoje vyhody. Na zajtra by som mal byt oddychnuty (uvidime…). A uz tyzden tu s prestavkami prsi a svieti slnko, fuka vietor, tak aspon ze takyto timing vysiel idealne. Akurat, ze taketo pocasie ma byt aj zajtra.

Inac, vo stvrtok som sa zaregistroval na maraton, ktory sa tu pobezi o mesiac. Skoro som to nestihol, vraj sa im to rychlo zaplna.

1 comment: