Wednesday, April 30, 2014

Ide sa na Peruna, o-oooo...

Dnes len tak kratko…

V sobotu idem na Perunmaraton. Myslim, ze to bude 41km a +3200m vyslapat. Ked pozeram na profil trate, vlastne sa pojde iba hore alebo dole, Beskydy zjavne nic ine nepoznaju. A to nie ze jemne dole alebo jemne hore (aspon miestami)…nie, to bud prudko hore alebo prudko dole.

Teraz si nejak neviem spomenut, ze preco som sa na to prihlasil. Sa mi mari, ze prazsky maraton uz bol vypredany a hladal som alternativu, zhruba v tom istom termine. Hm, ale ten prazsky maraton mi teraz pride ako vychadzka s detmi oproti tomuto. A tak stale rozmyslam, ze preco som sa sem prihlasil. Uz od Brdskej na to myslim. Nie preto, ze by mi Brdska nevysla alebo ze som na nej mal vselijake myslienky. Nie, naozaj sa zamyslam nad tym, ze preco som to v januari pokladal za dobry napad. Vyslapat 3200m…ked mam dobry mesiac, tak celkovo vyslapem asi 5000m, velmi zriedkavo sa dostanem k 6000m. Za cely mesiac, na dlzke 350km. Hm a teraz budem mat na to iba 8h a 41km. Asi ma lakalo, ze si zabeham v prirode, ze to bude moj prvy horsky beh (sakra, ani ultra to vlastne nie je). No, uz to rusit nebudem, ved nejak bude…

Zase aby to nevyzeralo, ze som sa v treningu rezignovane flakal, to nie, skor naopak – vyberal som si viac kopcovite trate. A kedze byvam v placke zvanej Praha, kde je kopcov ako safranu a kazdy ma max par metrov, tak som si niektore kopce dal aj viackrat. Ako napr minuly vikend – 8x som si vybehol od Vltavy do Bohnic. Kruzil som tam 1.5h, az som sa bal, ze ma zavru do miestneho blazninca a potom doma pozriem, ze som vyslapal iba 600m (na 28km). To sa fakt neda…nabuduce skusim asi opacne schody na Hradcanskej.



Tak mi drzte palce v sobotu J


nth

6 comments:

  1. Duri, budu na tebe a všechny ostatní kamarády, kteří to poběží myslet a budu vám posílat pozitivní energii. Jen se o ni musíte nějak podělit :-) Držím pěsti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diky moc za podporu, urcite ju budem potrebovat. Podla aktualnej predpovede nam do toho este zacne aj liat a mozno aj snezit, takze to bude taky drsnejsi Liberec (mapku a itinerar uz mam vytlaceny, pre istotu). :)

      Delete
    2. ...jj, taky mě napadlo, že to bude "druhý" Liberec ... tak si alespoň budeme mít zase o čem povídat až se potkáme :-) Držím palce a užij si to !!!
      R.

      Delete
  2. Drzim palec ;-)

    ReplyDelete
  3. ses borec,, drzim palce, duri!!! 12:)

    ReplyDelete
  4. Drž se. Předpověď je příznivá, chladno a déšť se sněhem. Ideální podmínky :-).
    Mám štěstí, že jsem se zapomněl přihlásit.
    Radomír

    ReplyDelete