Thursday, December 19, 2013

Vianoce - najlepsi cas na behanie!

Nasiel som idealny sposob, ako byt “pusteny” behat. V sobotu som zahlasil, ze musim ist kupovat darceky – bez zeny, bez deti. A ze aby som usetril cas a neopustal rodinu dvakrat, spojim nakup s behanim. Tak som sa obliekol do bezeckeho, na chrbat maly vak s peniazmi a vybral som sa cez Stromovku do mesta. Zena bola nadsena, ze aky dobry napad, ze budu aj darceky a ze zaroven si aj zabeham. A vobec jej nevadilo, ze ju necham doma s detmi, cez den, na takmer 4 hodiny. Ze ma toto nenapadlo skor J Akurat skoda, ze sa to da praktikovat iba parkrat do roka (vianoce, narodky, nejake to vyrocie…).

Na druhej strane, to bezecke nakupovanie darcekov nie je uplne med lizat. Hned po prvom obchode sa mi uz nebezalo tak lahko. Ak si odmyslim, ze som mal v oboch rukach tasky, tak mi vadilo najma to hrkotanie z nich (hracky pre deti). Do Palladia som este dobehol po svojich, ale odtial som uz isiel radsej metrom.

Inak, od posledneho blogu znova poctivo beham. Pata sice stale pobolieva, ale menej, co je fajn. Mam pocit, ze jej nerobi dobre najma ten basket, co by davalo najvacsi zmysel. To je jedina aktivita, ktora mi pribudla po prestahovani do Prahy a to je presne to obdobie, kedy ma zacala ominat. Skusil som si na basket zobrat bezecke tenisky a bolo to trocha lepsie, hoci nie uplne idealne. Teraz cez vianoce netrenujeme, tak uvidim, ako mi prospeju 3 tyzdne bez basketu. Mozno sa ho budem musiet vzdat uplne, ale to by som len velmi nerad…

V kazdom pripade, ako vravim, je to lepsie. Priemerku si drzim na velmi opatrnych 60km za tyzden, ale uz ju zacnem pomaly dvihat, na co sa teda velmi tesim, zacat behavat dalej a objavovat zaujimave Prazske trate a zakutia. Zatial som sa nechal inspirovat Honzom a v utorok cez obed sa vybral cez Prokopak do Cerveneho lomu – no nadhera. Aj som zabudol, ze som vo velkomeste – na oblohe azuro, mraz, vsetko biele, nikde ani noha (vsetci v praci) a ja si tam hopkam a kocham sa…myslim, ze som nasiel aj “Zane Grey” kamenisty stupak…ale este som ho nevyskusal, mal som na nohach iba cestne boty…mozno nabuduce J





2 comments:

  1. Duri, super.. Jsi tam!!! :)
    Tak to musime domluvit!! Pres obed nekdy,.. nema chybu.. 12:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Urcite, ten obed plati! Ale ako si to predstavujes? Dojdes z Mustku na Radlicku? Alebo niekedy, ked budes mat home office?

      Delete