Friday, May 30, 2014

Posledna snaha o nejake km...

Taka bezecka predsutazna klasika - nestiham, beham malo, bude to pruser...

Asi tak nejak vyzera moj bezecky maj. Po perune nastal utlm...bud sa rano neskoro zobudim alebo vonku leje alebo treba syna zobrat do skolky...pripadne zena na mna hodi psie oci, ze pod s nami ranajkovat...proste, zrazu mi to nejak casovo nevychadza. Som si nakoniec povedal, ze musim behat, kedykolvek mi to cas a rodina dovoli. Parkrat som si dokonca vybehol aj tesne pred polnocou...Uz sa snazim skriabat to aj dvojfazovo. Idem si zabehat kratko rano a potom pripadne este raz cez obed. Alebo rano a vecer. Dokonca som raz mal taky chaby plan, ze to skusim trojfazovo, ale to bol fakt blby plan, ktory som nastastie zavrhol. Vo vysledku som mal potom napr minuly tyzden absurdnych 9 behov pri dvoch oddychovych dnoch (to zase nie, ze by som vtedy vyspaval), co vydalo iba na 105km...pri 9 behoch! No mal som co robit, aby som to tento mesiac vytiahol nad 300km. Ale okrem peruna nemam tento mesiac ziaden beh nad 30km...na Silve to bude pruser....

Tak ked to nejde aktivne, ladim pripravu a formu aspon pasivne. V ramci modnej vlny minimalizmu som si povedal, ze nemozem zostat pozadu a kupil som si nove boty, tzv. papucky - Hoka One One Rapa Nui 2 Trail.


Cely koncept tych topanok je tak skaredy, ze je to takmer az pekne. V utorok som ich zobral na skusku - rano si privstal (4:40am) a vybral sa do prace dlhsou tratou. Bez stresu a tazkosti som v nich dal 19km. Kamosi z FB sa mna hned pytali, ze ake su prve dojmy a ja im hovorim:
No, troska som to pritiahol za vlasy, ale v zasade to suhlasi :)
Uvidime o tyzden, ze ake budu...
A tiez som si kupil solne tabletky, plus magneziove mega tabs. Idem sa trocha nadopovat posledny tyzden PRED....v Brdoch som troska chytal krce, tak to na dvojnasobnej trati radsej nechcem hrat na nahodu.

Jo, a na SUTR som sa vykaslal. Sme si povedali so zenou, ze si tento rok budeme davat bezecke darceky. Ja som od nej v marci na narodeniny dostal "povolenie" ist na celu nedelu behat okolo Liberca (pamatny to beh). A kedze ona mala narodky minuly tyzden, presne pocas SUTRu, tak som jej dal tiez bezecky darcek - nikam som nesiel a bol som doma. Myslim, ze jeden z najlepsich za posledne roky :) Ale potom ma to trochu mrzelo, lebo Veronika, ktora prebrala odo mna registraciu, nakoniec skoncila na bedne. To keby som vedel, ze mam vyherne cislo.... :(

nth

5 comments:

  1. Chtěl jsem dnes napsat na blog podobny příspěvek - trochu si poplakat do klávesnice...ale predbehl jsi me :-) Tak příští patek se uvidíme... a uvidíme jak to dopadne...:-)
    R.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaky poplakani, jen s chuti do toho a natrhnete Silve p*del! Tfuj tfuj tfuj! April.

      Delete
    2. Ved ja neplacem :) Obcas sa proste treba venovat aj rodine. Najma ked od nej chcem, aby ma v juni pustila 2x cez vikend behat nejake strelene ultra :)

      Delete
  2. Duri + Ríšo - teď už hurá na Silvu! Budu na vás myslet, držet pěsti a posílat pozitivní energii. Jen vás kamarádů běží celkem dost, tak mám strach, abych nakonec nebyl ze všech nejvíc "vycucanej a bez šťávy" :-)))) Držte se!

    ReplyDelete
  3. HURA na Silvu!!! Zadny vzdechy, uzijes si to.. Drzim palce.. i Richardovi!! 12:)

    ReplyDelete