Thursday, January 31, 2013

Ja to kaslem….


Nie, nie som chory a nekaslem…akurat moje telo si asi povedalo, ze ked mu nedam chvilu pokoj, tak zacne na mna kaslat. Tak to kaslem...

Minuly tyzden som bol cely nazhaveny a tesil som sa, ze tento to konecne zase rozbalim. A tak aj bolo. Hoci po polmaratone som mal povodne v programe naordinovany lahsi tyzden a nejake vyklusy (nie viac nez nejakych 60km), tak som sa uplne naivne a nezmyselne pustil do standardneho programu, preskrtal cely tyzden a tesil sa na dalsiu 100ku. Ale prd...telo nie je sproste a najlepsie vie, co chce. V pondelok to este ako tak islo, pohodovych 10km, ale uz v utorok som sa citil nejak viac unaveny pri behu nez zvycajne. Vyvrcholilo to vcera, ked som nechal svoje auto kolegovi (aby ho zobral domov, byva blizko) a ja som sa pobral klasicky po priamke 12.5km. Neslo sa uplne zle, ale citil som sa ako zbity pes...najma po behu. A normalny clovek by si povedal, ze ok, stop, nema to zmysel hrotit, ale ja som mal akurat na dnesne rano "priepustku" od zeny, ze sa postara o decka a ze ja si mozem bezat rano do prace, tak som si plny nadsenia a naivity naplanoval inak velmi peknu a prijemnu trat, po poliach a kopcoch...celkovo 21km, odchod 5:30 rano, s celovkou na hlave.

No, dal som to, v podstate pohodovo, ale ta unava potom.... a uplne ma dostalo, ze som v tej rannej tme zabludil, zle sa zorientoval a skoncil behanim niekde po zablatenych poliach, kde uz rasila nejaka psenica ci co. Teda, pekne zasraty a mokry som dobehol do prace.

Fakt sa mi dnes nic robit nechce, v praci som uplne jalovy...nejak ma pobolievaju ramena alebo klucne kosti alebo co (asi mam zlu techniku behu)....tak to kaslem, uzatvaram tyzden s 58km (v januari celkovo 412) a do pondelka si davam pauzu – nebeham, spim, regenerujem a venujem sa rodine...v nedelu pojdeme na safari. Ved to netreba hrotit :)

4 comments:

  1. Ja ti to rikal Bohumile - suplementy! Ale ty si na mna kaslal ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jasne, a o 10 rokov by som musel vracat vsetky miliony, lebo ty by si ma bonzol. Potrebujem to ja?

      Delete
  2. Krasny km -- 412:)! -- nadherny cislo..:)
    Mas pravdu, taky jsem mel jeste zacatkem tydne a v nedeli takove pocity, ze bych mel drzet dvojsmerky a vyhrabat se k te 500, ale bud se nedalo, nebo jsem dostal rozum (tesme pred tim, nez bych si ublizil).. mas pravdu.. postupne, pozvolna... netreba to hrotit!
    MSF! 12:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mas pravdu, nie je sa kam ponahlat, ved stin beha iba 200 mesacne a pozri, aky je to ultra. Tych tvojich 450 je za 2 tiene. Ale obdivujem tie tvoje vracacky sa domov s Deri a to, ze sa potom este znovu niekam poberies...ja by som na to casto uz nemal mentalnu (a mozno ani fyzicku) silu. To je naozaj ULTRA pristup!

      Delete