Saturday, October 5, 2013

3000

Ja vlastne vobec nemam teraz cas pisat tento blog, dokonca ani behat velmi nie....ale dnes som prekrocil hranicu 3000 odbehnutych km za rok a to si predsa len ziada zapis na web :)

Ale vazne, ako som si prvy septembrovy tyzden spravil osobak a mal na konte takmer 150km, zvysne tyzdne to bola mizeria najvacsia. Kilometre hovoria za vsetko: 65 - 71 - 80. Tie 3 tyzdne som riesil najma pracu, stahovanie, hladanie noveho byvania a vsetko okolo toho. Behanie bolo az na konci zoznamu priorit. Po dlhej dobe som musel chodil behat po veceroch, ked som uz bol prilis mrtvy na nejake rozmyslanie. Ani neviem ako som to nakoniec vytiahol na celkovych 360km. 

Z tych zopar behov, co som absolvoval, stoji za zmienku mozno iba 30km beh minuly vikend, ked som sa vybral z Espartinas do Sevilly. Po 3 mesiacoch u nas prsalo a musel som sa vybrat po asfaltke, vsade inde bolo totiz blato. A este kratky, ale zaujimavy beh z tohto tyzdna, ked som sa na ceste z Madridu do Prahy zastavil v Pyrenejach (lyziarske stredisko Saint-Lary) a dostal som naivny napad, ze si vybehnem 1000m prevysenie (na 4km trase). Skoncilo to nakoniec iba 500m prevysenim a 7km behu....som sa vliekol ako slimak, a kedze ma v ten den cakalo 1100km soferovania, povedal som si, ze na turistiku cas nemam a radsej som to v polke kopca zabalil...


S tym behanim to nevyzera ruzovo ani tento mesiac. Az prilis vela casu stravim soferovanim, stahovanim a vybavovanim milion veci....len dufam, ze mam za minule mesiace dost natrenovane na vsetky blbiny, ktore ma cakaju najblizsie mesiace v Prahe :)

1 comment:

  1. Duri, nadherne fotky, nadherne tereny.. kilometraz mi prijde pekna.. tesim se, ze budes pobliz a treba spolu nekdy vybehneme na delsi... Stehovani zdar! A gratulace ke krasnemu cislu..12:)

    ReplyDelete